6 Απρ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ» Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, με την ψυχολογία του Έλληνα στο ναδίρ ενόψει και του πιο κρίσιμου καλοκαιριού , οικονομικά, στην Ιστορία της χώρας , εμφανίζεται ως πρώτο πολιτικό θέμα, η «κούραση» του Πρωθυπουργού. Κούραση είτε από την διακυβέρνηση, είτε από τα συνεχή αξιώματα.

Ο πρώτος ηγέτης της χώρας , ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες πολιτικές ευθύνες για την τύχη της χώρας μας, αντί να οδηγήσει την χώρα έξω από τον βούρκο αυτής της επώδυνης κρίσης , ασχολείται με το πώς θα απαλλαγεί από τα δύσκολα.

Ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα εργατικό ένσημο , ο πολιτικός που ήρθε να αλλάξει και να επανιδρύσει το κράτος , στην πιο δύσκολη στιγμή της χώρας μας, δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Η χώρα χρειαζόταν τόσον καιρό νέες πολιτικές. Ήρθε η ώρα που χρειάζεται και νέο τιμονιέρη. Στην συνείδηση του Έλληνα, το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου είναι η επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

Για αυτό τον λόγο οφείλουμε όλοι να είμαστε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής , ώριμοι και σοβαροί με μοναδικό γνώμονα να οδηγήσουμε την χώρα προς την ευημερία και τον Έλληνα σε ένα καλύτερο μέλλον.



Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος
Γραμματέας
Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου