23 Απρ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ

Η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού της συντηρητικής κυβέρνησης της ΝΔ , οδεύει προς το άδοξο τέλος της. Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και οι συν’ αυτό υπουργοί του όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Επικαλέστηκαν την κάθαρση και την επανίδρυση του κράτους και αντί αυτού παραπαίουν μέσω οικονομικής κρίσης σε μια απέραντη σκανδαλολογία, στο νεοσύστατο γαλάζιο κράτος που δημιούργησαν εδώ και 5 χρόνια.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του Γ. Παπανδρέου πείθουν μέρα με την ημέρα τον Έλληνα πολίτη, όχι τόσο για το πρόγραμμα διακυβέρνησης που διαθέτει αλλά κυρίως για την Νέα Εποχή που υπάρχει στο Κίνημα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου , ως θεμελιωτής της νέας αυτής εποχής, χαράζει το δρόμο σε όλα εμάς τα νέα στελέχη, που επιζητούμε την απαλλαγή του κινήματος από τα βαρίδια του παρελθόντος που ζημίωσαν τον τόπο και παράλληλα το κίνημα.

Είμαστε αποφασισμένοι στο ΠΑΣΟΚ , ότι στην νέα σοσιαλιστική διακυβέρνηση, «ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ». Για την πρόοδο της Ελλάδος, για την ευημερία του Έλληνα πολίτη , για το καλό όλων μας. Αλαζονεία , Συγκεντρωτισμός, Μικροπολιτική θα είναι άγνωστες λέξεις για τους αυριανούς κυβερνώντες της χώρας.

Ο Έλληνας πολίτης χρειάζεται όραμα, χρειάζεται ανάταση ηθικού για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που ζούμε. Η σταθερή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , είναι η λύση για να του τα προσφέρει όλα αυτά. Και ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανταποδώσει αυτήν την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών.



Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος
Γραμματέας
Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου